cafmeyer junior
cafmeyer junior

Merkenparadijs met voor elk wat wils

Met ruim 40 merken bieden wij een heel gevarieerd aanbod kwaliteitskledij voor jongens en meisjes van 4 tot 16 jaar. We kiezen er bewust voor om trouw te blijven aan een aantal vaste merken, waaronder Scapa, Ralph Lauren, Liujo, Mason’s, Moncler en Hogan, die jaar na jaar collecties met een tijdloze klasse uitbrengen.
Daarnaast houden we ons vizier open voor interessante trends en verrassende nieuwkomers, die met sportieve, cool-chique combinaties ons aanbod nog meer glans geven.

Altijd een beetje vakantie!

Iedereen is van harte welkom in onze winkel om in alle rust te kiezen en te passen. In de 300m2 grote ruimte zijn de verschillende merken en collecties overzichtelijk uitgestald, zodat u niet in pakken kledij hoeft te zoeken naar de juiste maat of het gewenste kleur.
Er is voldoende pasruimte en plaats even te zitten. Voor de kleinsten is er een speelhoekje wat het wachten heel wat aangenamer maakt.
Bovendien maken wij echt tijd voor u. Hier bent u geen nummer of een winkelmandje, maar een klant van vlees en bloed die wij graag in de watten leggen.

kinderkledij Junior Cafmeyer Knokke

300m2 shoppingplezier in hartje Knokke

Wenst u meer info of hebt u een vraag?

Contacteer ons